Вийшов новий тизер-трейлер 2 сезону хітового фентезі «Темні початки»

28 серпня 2020,  23:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO поділився новим трейлером 2 сезону фентезійного серіалу «Темні початки», заснованого на романах письменника Філіпа Пулмана. Трейлер повідомляє, що його прем'єра відбудеться в листопаді, але поки не розкриває точну дату.

В 1 сезоні серіалу «Темні початки» відважна дівчинка Ліра Белаква (Дафні Кін) з іншого світу вирушила на пошуки свого викраденого друга, в ході яких розкрила жахливу змову про викрадення дітей і ступила на шлях, що допоможе їй зрозуміти загадковий феномен під назвою Пил. Подорожуючи різними світами, включаючи наш, Ліра зустрічає Вілла (Амір Вілсон), цілеспрямованого і хороброго хлопчика з Оксфорда. Разом вони стикаються з фантастичними істотами та відкривають небезпечні секрети, а в їхніх руках опиняється доля всіх живих та мертвих істот.

Тим часом, як показує тизер-трейлер, Маріса Колтер (Рут Вілсон), мати Ліри і впливова фігура в Магістеріумі, продовжує свій квест, в ході якого не збирається ні кого щадити.

Разом з нею, Лірою і Віллом ви також можете побачити тут аеронавта Лі Скорсбі (Лін-Мануель Міранда), відьму Серафіну Пеккалу (Рута Гедмінтас) та полковника Джона Паррі (Ендрю Скотт), батька Вілла, який пропав 13 років тому.

Другий сезон «Темних початків» буде складатися з 7 нових серій.

6106 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: