Кейт Вінслет, Сьюзен Сарандон та Сем Ніл стають родиною у драмі «Тихе серце»

28 серпня 2020,  17:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цієї осені в український прокат вийде драматична стрічка режисера Роджера Мішелла «Тихе серце», центральні ролі в якій зіграють лауреатки премії «Оскар» Кейт Вінслет і Сьюзен Сарандон.

Фільм «Тихе серце» розповість про те, як Лілі і Пол запрошують своїх рідних у свій пляжний будиночок для останніх зборів, після того як Лілі вирішує завершити свою довгу битву з бічним аміотрофічним склерозом. Пара планує святковий вікенд, але його настрій незабаром змінюється, коли невирішені проблеми між Лілі та її дочками Дженніфер і Анною виходять назовні.

Роль Лілі виконує Сарандон, а Вінслет грає її старшу дочку Дженніфер. Ролі чоловіка Лілі Пола та їхньої молодшої дочки Анни дісталися зірці франшизи «Парк Юрського періоду» Сему Нілу та зірці дилогії «Аліса в Країні чудес» Мії Васіковській.

У цьому прощанні до героїв також приєднуються зять Лілі, її давня подруга, дівчина дочки та онук, яких втілюють актори Рейн Вілсон, Ліндсі Дункан, Бекс Тейлор-Клаус і Енсон Бун.

Драма «Тихе серце» повинна була вийти на екрани українських кінотеатрів у вересні, але нещодавно її прем'єра була перенесена на 29 жовтня. Дата може бути змінена, так що стежте за новинами на Kinofilms.ua

4923 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: