«Хлопаки»: Штормфронт буде «найстрашнішим кошмаром Гоумлендера» в 2 сезоні

27 серпня 2020,  22:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2 сезоні популярного супергеройського серіалу «Хлопаки» Сімку струсоне нова учасниця Штормфронт, і шоураннер Ерік Кріпке розповів, що за її супергеройським фасадом ховається самозакохана нацистка.

У коміксах «Хлопаки» Штормфронт є чоловіком, але, щоб перетворити його на найгірший кошмар невпевненого в собі психопата Гоумлендера (Ентоні Старр), Кріпке і його команда вирішили зробити Штормфронт жінкою, яка не боїться лідера Сімки, і взяли на цю роль Аю Кеш.

Про це в інтерв'ю для Screen Rant Кріпке розповів в деталях:

Спершу хочу сказати, що Ая привнесла в цю героїню грізний інтелект і дотепність, оскільки і у житті вона має гострий розум. І нам як раз це й було потрібно. Мета полягала в тому, щоб створити найгірший кошмар Гоумлендера, яким є жінка, яка не боїться його і краде його промені слави. Це найгірше, з чим може зіткнутися чорна діра невпевненості. Це була оригінальна ідея, тому ми на початку й змінили стать цього персонажа з коміксів, який там є чоловіком.

Разом з цим Штормфронт буде втіленням сучасної нацистки з великою кількістю підписників у соцмережах, зазначає шоураннер:

Також [Штормфронт] є нашим способом показати проблему білого нацизму. Всі, хто читали комікси, знають, ким насправді є цей персонаж, і ми в результаті це покажемо. Вона керується ідеологією ненависті, але нам було цікаво модернізувати її, щоб показати, як часто вона використовується сьогодні. Це все загорнуте в дуже розумну упаковку з соціальних мереж, і багато хто з таких людей виявляються руйнівниками. «Ми будемо вільно мислити про нашу ідеологію ненависті», так вони і відкриваються своїм підступним чином. Вони здаються привабливими для молодих людей, поки ти не копнешь трохи глибше і не зрозумієш, що це все та ж сама ненависть, якою вони торгують вроздріб вже більше 1 000 років. І ми хотіли відобразити це в цьому персонажі.

Познайомитися зі Штормфронт ближче ми зможемо вже за тиждень. Прем'єра 2 сезону серіалу «Хлопаки» відбудеться вже 4 вересня.

6509 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: