Аня Тейлор-Джой грає в шахи в інтригуючому тизері міні-серіалу «The Queen's Gambit»

27 серпня 2020,  21:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні прем'єри кінокоміксу «Нові мутанти» стримінгова платформа Netflix поділилася загадковим тизером міні-серіалу «The Queen's Gambit», головну роль в якому також виконує актриса Аня Тейлор-Джой.

Драматичний серіал «The Queen's Gambit» («Королівський гамбіт» або «Гамбіт королеви») буде екранізацією книги письменника Волтера Тевіса. Він розповість про те, як у тихої 8-річної сироти Бет Гармон розкривається приголомшливий дар до шахів. Згодом її почуття гри загострюється, мислення стає яснішим, і вперше в житті вона відчуває, що повністю контролює себе. У шістнадцять вона бере участь у відкритому чемпіонаті США. Але по мірі того, як Бет відточує свої професійні навички, ставки стають все вищими, її ізоляція стає все більш лякаючою, а думка про втечу стає все більш привабливою.

Компанію Тейлор-Джой в цій історії складе Гаррі Меллінг, відомий завдяки ролі Дадлі Дурсля у фільмах про Гаррі Поттера. Нещодавно він втілив головного лиходія в супергеройському фільмі від Netflix «Безсмертна гвардія».

Прем'єра міні-серіалу «The Queen's Gambit» відбудеться 23 жовтня.

Побачити Тейлор-Джой в супергеройському екшені «Нові мутанти» українські глядачі зможуть вже наступного тижня, з 3 вересня. Квитки на його перші сеанси ви знайдете в нашій афіші, яка постійно поповнюється.

6447 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: