Сиквел екшену «Шазам!» від DC отримав назву «Шазам: Лють богів»

27 серпня 2020,  20:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В рамках віртуальної конвенції DC FanDome, що пройшла в суботу, режисер і каст супергеройського екшену «Шазам 2» тримали його сюжет в таємниці, але вирішили повідомити нам, що його офіційна назва «Шазам: Лють богів».

Супергеройський фільм «Шазам!», заснований на коміксах DC, вийшов на екрани в минулому році і підкорив серця як глядачів, так і кінокритиків.

Він розповів історію становлення підлітка Біллі Бетсона, який завдяки своєму хороброму серцю отримує здатність всього за допомогою одного слова перетворюватися на дорослого супергероя Шазама. Біллі зіграв Ешер Енджел, а роль Шазама виконав Закарі Лівай.

У сиквелі вони возз'єднаються на знімальному майданчику під керівництвом режисера Девіда Ф. Сандберга, і їхня друга пригода буде називатися «Shazam! Fury of the Gods» («Шазам: Лють богів»).

У фіналі «Шазама!» надздібності також отримали прийомні брати і сестри Біллі, так що у всесвіті DCEU тепер є нова суперкоманда. І, судячи з назви сиквела, в майбутньому вони будуть битися з командою богів.

У зв'язку зі світовою пандемією коронавірусу прем'єра сиквела «Шазама!» була перенесена на 7 місяців вперед і тепер очікується 3 листопада 2022 року.

Дивіться тизер супергеройське фільму «Чорний Адам» з Двейном Джонсоном у головній ролі, який також показали на DC FanDome.

5605 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: