Музика, бандити та буремні 80-і в трейлері британського фільму «Махінатори»

27 серпня 2020,  16:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У вересні в український прокат вийде кримінальна комедія «Махінатори», яка стала режисерським дебютом для британського режисера Дейва Макліна.

Початок 1980-х. Молодий авантюрист з Шотландії Дейві вирішує стати музичним продюсером. В цей час на весь світ гримить британська група Iron Maiden. Не маючи ніякого досвіду в цій галузі, але озброївшись оптимізмом підкорити Велику Британію, Дейві вирішує запросити їх виступити в рідному містечку. Проблема в тому, що за грошима для реалізації амбітної задумки доводиться звертатися до бандитів.

Маклін раніше працював в нічних клубах і займався промоцією в Великій Британії таких знаменитих американських груп, як Nirvana, Mudhoney, The Smashing Pumpkins та Green Day, а після відкрив світові групу Placebo, так що дана комедія частково натхненна його молодими роками.

Головну роль у «Махінаторах» виконує шотландець Конор Беррі, для якого це також є дебютом у кіно. Компанію йому в кадрі складають Шон Коннор, Грант Роберт Кілен, Тара Лі, Кіт Кларк, Блер Робертсон та Мінгус Джонстон.

Українська прем'єра фільму «Махінатори» очікується 17 вересня.

3356 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...