Екшен «Бладшот» заробив в світовому прокаті 30 мільйонів

27 серпня 2020,  10:00 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський фільм «Бладшот» з Віном Дизелем в головній ролі повинен був стати одним з найприбутковіших фільмів 2020 року, але у зв'язку з пандемією COVID-19 та його обмеженим світовим прокатом збори «Бладшота» в США і за кордоном не змогли відбити навіть його бюджет .

Глядачі в США і Канаді, де до сих пір кінотеатри відкриті не скрізь, принесли супергеройській історії від Sony Pictures всього $10,0 млн (32,5%), тоді як глядачі інших країн світу всього в два рази більше $20,8 млн (67,5%), згідно з даними сайту Box Office Mojo.

Так що загальний бокс-офіс «Бладшота» поки становить $30,8 (за даними на 26 серпня), що робить його справжнім провалом, враховуючи той факт, що на його виробництво було витрачено бюджет в $45 млн.

При звичайній ситуації у світі та повній роботі кінотеатрів відбити цю суму не складало б труднощів, оскільки для супергеройського екшену це досить скромний бюджет, але 2020 вніс свої корективи.

Також на скромні збори кінокоміксу з Дизелем вплинуло те, що студія Sony Pictures вирішила не чекати, коли кінотеатри знову запрацюють, і ще в березні випустила «Бладшот» на стримінгових платформах.

Навесні на великі екрани мав вийти ще один екшен з Дизелем з головній ролі, «Форсаж 9», але студія Universal завбачливо перенесла його прем'єру на квітень 2021 року, плануючи заробити в прокаті мінімум 1 мільярд.

Читайте також: Топ-10 найприбутковіших фільмів 2020 року (до виходу «Тенета»).

4230 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: