Софі Тернер, вона ж Санса Старк, забрала до себе додому свій трон із «Гри престолів»

26 серпня 2020,  17:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У фіналі серіалу «Гра престолів» Санса Старк стала королевою Півночі, і тепер актриса Софі Тернер, яка її втілювала, може в будь-який момент відчути себе королевою, оскільки трон Вінтерфелла тепер знаходиться у неї вдома.

На вихідних 24-річна зірка «Гри престолів» показала в сторіс в Instagram, що їй доставили додому той самий трон з фінальної серії, на якому коронували Сансу.

Поділившись фотографією трону Вінтерфелла, зробленого з дерева і прикрашеного різбленнями в формі голів вовків, Тернер написала:

Ласкаво просимо додому.

Фінальний сезон «Гри престолів» розчарував багатьох шанувальників серіалу, включаючи актора Чарльза Денса, виконавця ролі Тайвіна Ланністера, але завершення сюжетної арки Санси, яка з розбалуваної дочки Неда Старка перетворилася на розумну та сильну молоду жінку, гідну носити корону Півночі, безумовно можна вважати одним з небагатьох плюсів фіналу.

У минулому році Тернер також можна було побачити на великому екрані в ролі Джин Грей в супергеройському екшені «Люди Ікс: Темний фенікс», а в цьому вона виконала головну роль в серіалі «Вижити».

Читайте також: 6 кращих моментів фіналу серіалу «Гра престолів».

5476 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: