Дивимося новий трейлер «Мулан», що показує становлення героїні та епічні битви

25 серпня 2020,  16:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пригодницький фільм «Мулан» буде однією з найгучніших прем'єр вересня, і в його новому трейлері студія Disney обіцяє видовищні батальні сцени за участю головної героїні та її загону.

«Мулан» є рімейком однойменного мультфільму від Disney, що вийшов в 1998 році і підкорив серця багатьох глядачів. Він розповідає надихаючу історію однієї відважної китайської дівчини Хуа Мулан, яка вирішує переодягтися чоловіком і піти в армію замість свого хворого батька. Незабаром їй доведеться зіткнутися на полі бою з армією північних загарбників і врятувати життя самого Імператора.

Роль Мулан виконує актриса Лю Іфей, яка тренувалася 3 місяці по 6-7 годин на день перед стартом зйомок, щоб стати в кадрі сильною, швидкою та витривалою героїнею і оволодіти різними видами зброї.

Разом з нею в рімейку режисерки Нікі Каро знялися Джет Лі, Донні Йен, Гун Лі, Джейсон Скотт Лі, Йосон Ань, Ма Ци та Розалінд Чао.

Квитки на фільм «Мулан» ви вже можете придбати на нашому сайті. В український прокат новий рімейк від Disney виходить 10 вересня.

5978 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: