«Месники: Завершення»: супергерої, які вижили, їдять шаурму на драматичному фан-арті

24 серпня 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сцена після титрів екшену «Месники», де наша шістка вирушила їсти шаурму після Битви за Нью-Йорк, миттєво стала культовою. І новий фан-арт блокбастера «Месники: Завершення» відтворює цю сцену з членами оригінальної шістки, які вижили, після перемоги над Таносом.

Художник з ніком abhi.vpm поділився в соцмережах своїм малюнком за участю Кепа (Кріс Еванс), Тора (Кріс Гемсворт), Халка (Марк Руффало) та Клінта (Джеремі Реннер), які вирішили відправитися в Нью-Йорк і з'їсти шаурму в тому самому кафе, в якому вони обідали з Тоні (Роберт Дауні мол.) і Наташею (Скарлетт Йоханссон) в 2012 році.

Незважаючи на те, що вони перемогли Таноса (Джош Бролін), ця перемога далася їм занадто великою ціною ціною життів Тоні і Нат, тому, якщо в 2012 їхній похід за шаурмою був святковим обідом, то ця сцена в 2023 році найбільше нагадує поминки їхніх друзів.

Ні, ми не плачемо, це вам здалося.

Зате якщо ви хочете побачити першу спільну пригоду цієї чудової шістки відважних супергероїв, то ви можете це зробити в найближчому кінотеатрі, оскільки перші «Месники» вийшли в повторний прокат минулого тижня.

Квитки на фільм «Месники» ви знайдете в нашій афіші.

5269 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: