«Загін самогубців 2»: Джеймс Ганн каже, що поки ніхто не вгадав роль Ідріса Ельби

22 серпня 2020,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Однією з головних інтриг сьогоднішньої віртуальної конвенції DC FanDome буде не трейлер режисерської версії «Ліги справедливості» і навіть не трейлер фільму «Диво-жінка 1984», а те, чи розкриє Джеймс Ганн, кого в екшені «Загін самогубців: Місія навиліт» грає Ідріс Ельба...

Спочатку повідомлялося, що Ельба прийшов в проект на заміну Віллу Сміту і зіграє роль Дедшота, але після для нього був придуманий свій окремий суперлиходій, який увійде в команду Аманди Воллер в сиквелі «Загону самогубців».

Так що останні півтора роки шанувальники коміксів DC продовжують гадати, якого саме персонажа з сотень (або навіть тисяч) суперлиходіїв він зіграє.

І, як каже Ганн, поки що ніхто не розгадав цю головну таємницю сиквела, але Ельба точно не буде грати Бронзового тигра. Поділившись цією новиною у себе в соцмережах, режисер вирішив уточнити:

Я ніколи не брехав шанувальникам і ніколи не буду. Я не кажу, що прям ніхто ніколи не вгадав, кого грає Ідріс Ельба, оскільки я, як не дивно, не прочитав весь Інтернет, але він не грає всіх тих персонажів, про яких мені регулярно пишуть люди. Побачимося завтра.

Ця заява не заспокоїла шанувальників, і вони продовжили закидати Ганна своїми припущеннями з приводу персонажа Ельби, на що він сказав:

Люблю читати всі відповіді на цей твіт. Це так весело, що я майже не хочу говорити вам завтра, кого він грає, щоб продовжувати читати ваші здогадки.

Сподіваємося, що Ганн все-таки змилується над нами, і вже сьогодні-завтра (через різницю в часі) ми дізнаємося ім'я суперлиходія Ельби.

В українські кінотеатри «Загін самогубців 2» увірветься 5 серпня 2021 року.

5482 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: