Новий український трейлер комедії «Білл і Тед» з Кіану Рівзом розкриває її дату прем'єри

21 серпня 2020,  17:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Це офіційно! До прем'єри очікуваної науково-фантастичної комедії «Білл і Тед», де в головних ролях повернуться Кіану Рівз і Алекс Вінтер, залишилося всього 2 тижні. Її можна буде подивитися в українських кінотеатрах з 3 вересня.

Офіційний синопсис фільму «Білл і Тед», який є продовженням культових комедій «Неймовірні пригоди Білла і Теда» та «Нові пригоди Білла і Теда», чиї події розвиваються 25 років по тому:

Колись подорожуючі у часі друзі-невдахи Білл і Тед почули пророцтво про те, що їхній рок-н-рол врятує всесвіт від загибелі. Однак пройшло вже багато років, але ту саму пісню герої так і не написали. Крім того, їхні шлюби розвалюються, а власні діти дуже злі на них. Але незабаром прибуває якийсь прибулець з майбутнього, який нагадує, що якщо Білл і Тед не видадуть свій хіт, то цілому світові дійсно буде загрожувати неймовірна небезпека. Тепер, коли час закінчується, Білл і Тед відправляються в нову подорож по різним епохам в пошуках натхнення. Компанію їм складуть їхні ж дочки, кілька історичних особистостей та легендарних музикантів.

Дочок Білла і Теда Тею і Біллі втілюють Самара Вівінг та Брігітт Ланді-Пейн. А також у фільмі знялися Вільям Седлер, Скотт Мескаді, Джейма Мейс, Крістен Шаал, Голланд Тейлор і Джилліан Белл.

Режисером третьої пригоди Білла і Теда виступає Дін Парізо, а сценарій до неї написали Кріс Метісон та Ед Соломон, сценаристи перших двох фільмів

2962 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: