Дженсен Еклс і Джаред Падалекі повернулися на зйомки «Надприродного»

20 серпня 2020,  18:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перша закулісна фотографія серіалу «Надприродне» після повернення з карантину показує Дженсена Еклса і Джареда Падалекі, які сумують, оскільки їм скоро доведеться попрощатися зі своїми героями назавжди.

Про відновлення знімального процесу фінального сезону хітового фентезі «Надприродне» повідомив в середу, 19 серпня, аккаунт в Instagram під назвою SPN Tape Ball, який належить комусь зі знімальної групи.

Він поділився фотографією Еклса і Падалекі в образах Діна та Сема Вінчестерів, які сумують за столом, з актуальним у часи пандемії підписом:

Коли їхні тести на COVID-19 приходять раніше за твої.

Актори прибули до Ванкувера, де проходять зйомки, на початку серпня, де пройшли обов'язкову 14-денну самоізоляцію, а після їм зробили тести. На щастя, ніхто з них не хворий на COVID-19.

Зараз команда серіалу знімає передостанню серію, яка отримала назву «Inherit the Earth» («Успадкувати Землю»), як повідомив продюсер Джим Майклс в соцмережах. Її режисером виступає Джон Шоуолтер.

У фінального сезону «Надприродного» залишилося ще 7 серій, які команда серіалу не встигла дозняти і доопрацювати, оскільки голлівудські кіностудії закрилися на карантин у березні. Але шанувальникам чекати на них залишилося вже недовго «Надприродне» повертається на телеекрани 8 жовтня.

1850 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: