Тизер фільму «Одружись зі мною» з Дженніфер Лопез розкриває його дату прем'єри

15 вересня 2020,  00:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наступний День святого Валентина буде дуже особливим для всіх шанувальників співачки і актриси Дженніфер Лопез, оскільки до нього приурочена прем'єра її нової романтичної комедії «Одружись зі мною» («Marry Me»).

Фільм «Одружись зі мною» розповість історію поп-зірки Кет Вальдес (Лопез), яку кидає її наречений-рок-зірка за декілька хвилин до їхнього весілля в Madison Square Garden, і вона вирішує вийти заміж за першого хлопця з натовпу.

Разом з Лопез в першому тизері кінострічки з'являються Овен Вілсон та співак Малума. Перший грає хлопця з натовпу, а другий кине головну героїню біля вівтаря.

Тизер також обіцяє представити нові пісні у виконанні Лопез та Малуми. Фрагмент нової пісні Лопез ви вже можете почути у відео.

Режисером цієї історії виступає Кет Койро, яка працювала над такими хітовими серіалами, як «Безсоромні», «У Філадельфії завжди сонячно» і «Мертвий для мене».

В американський прокат романтична комедія «Одружись зі мною» вийде 12 лютого 2021 року. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її українську дату прем'єри першими.

6509 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: