Джозеф Гордон-Левітт проти Людини-невидимки у фрагменті екшену «Проект Power»

14 серпня 2020,  01:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятайте ту шалену бійку з супергероєм Прозорим в 1 сезоні серіалу «Хлопаки»? Супергеройський екшен «Проект Power» збирається скласти тому епізоду серйозну конкуренцію, як показує його новий фрагмент.

Фільм Генри Джуста та Еріеля Шульмана «Проект Power» розповідає про світ, де з'явилася чарівна таблетка, яка будь-яку людину наділяє рівно на 5 хвилин суперздібностями. Але, прийнявши її, людина ризикує померти.

Проте це не зупиняє різних злочинців, які ковтають таблетку і відправляються грабувати банки чи коїти інші злочини, як у даному випадку. І коп у втіленні актора Джозефа Гордона-Левітта готовий на все, щоб зупинити цю нову Людину-невидимку. Навіть на те, щоб і самому ризикнути життям, прийнявши таблетку.

Але, на щастя, таблетка робить героя Гордона-Левітта невразливим, що виявляється дуже до речі, оскільки Людина-невидимка стріляє йому прямо в голову.

Прем'єра екшену «Проект Power» на Netflix відбудеться вже сьогодні, 14 серпня. Головну роль в ньому виконає лауреат премії «Оскар» Джеймі Фокс.

892 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: