Дивимося трейлер фільму «Диявол назавжди» з Томом Голландом і Робертом Паттінсоном

13 серпня 2020,  17:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники Тома Голланда, готуйтеся! Стримінговий сервіс Netflix представив сьогодні довгоочікуваний трейлер драматичного трилера «Диявол назавжди», де зірка франшизи «Людина-павук» виконує головну роль.

Події фільму режисера Антоніо Кампоса розвиваються в місті Нокерстіфф, штат Огайо, і створюють спокусливий і страхітливий пейзаж, що протиставляє праведних жителів його корумпованому населенню. Далеко не святий проповідник, божевільна парочка і нечистий на руку шериф оточують молодого хлопця Ервіна Рассела, поки він бореться зі злими силами, що загрожують йому та його родині.

Голланд втілює Ервіна Рассела, проповідником стане Роберт Паттінсон, божевільну парочку зіграють Райлі Кіо і Джейсон Кларк, а на шерифа перетвориться колега Голланда по всесвіту Marvel Себастіан Стен.

Також в цій історії з'являться зірка дилогії «Воно» Білл Скарсгард, зірка фентезі «Аліса в країні чудес» Міа Васіковська, зірка вестерна «Чудова сімка» Гейлі Беннетт, зірка фільму «Маленькі жінки» Елайза Сканлен та зірка Поттеріани Гаррі Меллінг.

Нижче ви знайдете офіційні кадри фільму Кампоса, якими днями поділився сайт EW, а також тизер-постер, що об'єднує його іменитий каст у назву.

На Netflix прем'єра трилера «Диявол назавжди» відбудеться через місяць, 16 вересня.

1337 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: