Неможлива дівчина-воїн: дивимося новий трейлер рімейка «Мулан» від Disney+

12 серпня 2020,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Disney+ годину тому випустила ексклюзивний трейлер пригодницького бойовика «Мулан», заснованого на однойменному мультфільмі 1998 року, який був номінований на «Оскар».

Фільм «Мулан», режисеркою якого є Нікі Каро, буде слідувати за пригодами китайської дівчини Хуа Мулан (Лю Іфей), яка переодягається чоловіком і вступає в лави імператорської армії замість свого хворого батька. Їй належить пройти непростий шлях від воїна-новачка до героїні Китаю, який врятує життя самого Імператора (Джет Лі).

Найкращий момент нового трейлера? Безумовно фрагменти поєдинку Мулан з могутньою чарівницею Сянь Лан (Гун Лі), яка погрожує головній героїні, але та все одно залишається непохитною і готова боротися до кінця.

Оператором цих масштабних битв виступає Менді Вокер, яка зняла фільми «Австралія», «Приховані фігури» і «Між нами гори». Також в рімейку знялися Донні Йен, Джейсон Скотт Лі, Йосон Ань, Ма Ци і Розалінд Чао.

Оскільки в Україні ситуація з COVID-19 стоїть не так гостро, як в США, українські кінотеатри покажуть «Мулан» на великих екранах. У кіно з 10 вересня.

1324 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: