Фінальна місія: дивимося епічний трейлер фінальних серій серіалу «Агенти Щ.И.Т.»

10 серпня 2020,  20:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

До завершення фінальної місії наших улюблених агентів залишилося всього декілька днів, нагадує нам новий трейлер серіалу «Агенти Щ.И.Т.», який згадує знайомство наших героїв т показує їхню епічну битву за майбутнє.

Разом з трейлером двох фінальних серій, які називаються «The End is at Hand» («Кінець близько») і «What We're Fighting For» («За що ми боремося»), з'явився їхній офіційний синопсис:

Коли вони опиняються спиною до стіни, а Натаніель (Томас Е. Салліван) і Сібіл (Тамара Тейлор) наближаються до того, щоб стерти Щ.И.Т. з книг про історію, наші агенти повинні покластися на свої сильні сторони, щоб перехитрити і перемогти хронікомів. Це їхня найважливіша битва, і, щоб вижити, в ній їм знадобиться допомога від друзів і колег з минулого і сьогодення.

Трейлер також показує, як Колсон (Кларк Грегг), Мей (Мінг-На), Дейзі (Хлоя Беннет), Фітц (Йен де Кестекер), Сіммонс (Елізабет Генстрідж), Мак (Генрі Сіммонс), Йо-Йо (Наталія Кордова-Баклі) та Дік (Джефф Ворд) стали за ці роки справжньою супергеройською командою.

Готові до прощання з улюбленими героями? Діліться своїми очікуваннями від фіналу в коментарях. Прем'єра фінальних серій серіалу «Агенти Щ.И.Т.» відбудеться за українським часом в цей четвер, 13 серпня.

1070 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: