Кемерон Діаз відверто розповіла про те, чому вирішила залишити Голлівуд

7 серпня 2020,  18:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Відома актриса Кемерон Діаз, яка була однією з головних зірок Голлівуду в 1990-х і в 2000-х роках, шість років тому шокувала своїх шанувальників тим, що назовсім вирішила залишити акторство. І тепер вона поділилася своєю причиною.

У новому інтерв'ю з давньою подругою Гвінет Пелтроу для її проекту In Goop Health: The Sessions Діаз розповіла, чому вона покинула Голлівуд:

Я просто вирішила, що я хочу іншого від свого життя. Я стільки часу важко працювала, знімалася у фільмах, і це така рутина. У мене абсолютно не було часу на особисте життя.

На питання про те, як було піти від успішної кінокар'єри, вона відповіла:

В моїй душі з'явився мир. Я нарешті дбала про себе. Коли ти знімаєшся у фільмі, це ідеальна відмовка вони володіють тобою. Ти там 12 годин на день протягом місяців до самого кінця, і в тебе немає часу ні на що інше. Актори стають дуже інфантильними. Нас заганяють у становище, що все робиться за нас.

Діаз сказала, що вона хотіла стати «самостійною» і що вона була готова «скласти всі пазли свого життя таким чином, як вона хотіла того сама, а не так, як того хочуть від неї інші люди».

В останній раз Діаз можна було побачити у кіно в мюзиклі «Енні», який вийшов на великі екрани в 2014 році і отримав 2 номінації на «Золотий глобус». І, схоже, вона не збирається повертатися.

Діаз також відома завдяки таким знаменитим стрічкам, як «Маска», «Янголи Чарлі», «Ванільне небо», «Банди Нью-Йорка», «Бути Джоном Малковичем», «Відпустка за обміном», «Одного разу у Вегасі», «Лицар дня», та франшизі «Шрек», де вона озвучувала принцесу Фіону.

1397 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: