Прощавай, кит Люсі: дивимося новий божевільний фрагмент серіалу «Хлопаки» від Amazon

7 серпня 2020,  14:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-кампанія 2 сезону супергеройського серіалу «Хлопаки» триває, і вчора платформа Prime Video вирішила порадувати нас ще одним фрагментом, який показує всю Сімку в зборі при незвичайних обставинах.

Після погоні за М'ясником (Карл Урбан) і Хлопаками, яка обернулася справжньою трагедією для Безодні (Чейс Кроуфорд) та його улюбленого кита Люсі, на берег моря прибувають Гоумлендер (Ентоні Старр), Старлайт (Ерін Моріарті), Чорний нуар (Нейтан Мітчелл), Королева Мейв (Домінік МакЕллігот), Поїзд-А (Джессі Ашер) і новачок Штормфронт (Ая Кеш).

Безодня оплакує свою підводну подругу, яку Хлопаки пробили катером, і намагається довести Старлайт, що він змінився і збирається загладити свою провину перед усіма жінками, яким він завдав болю, але та не вірить йому і знаходиться в кроці від того, щоб його вдарити.

Ще класні моменти фрагмента? Чорний нуар віддає честь Люсі, а Штормфронт зупиняє Гоумлендера. Так, її прибуття в Сімку добром не закінчиться.

Також днями були представлені дві пари постерів 2 сезону з гігантськими головами М'ясника та Гоумлендера. Знайдіть 10 відмінностей (або близько 10).

«Хлопаки» повертаються з новими серіями 4 вересня.

1366 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: