Що? Знову?! Так, вже стартували зйомки комедії «Скажене весілля 3»

6 серпня 2020,  18:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові пережити ще одне скажене весілля з сім'єю Середюків? Тоді у нас чудова новина! Режисер Любомир Левицький приступив вчора до зйомок української комедії «Скажене весілля 3».

Разом з першими закулісними фотографіями, які ви можете побачити нижче, був представлений і офіційний синопсис третьої частини:

Промайнуло чотири роки після останнього Скаженого весілля, і ось стати на рушничок щастя планує наймолодший з родини Середюків Захар. Традиційно для дітей Василя, для створення сім’ї він обрав екзотичну пару дочку циганського барона, красуню Раду. І хоч батько поклявся цього разу не псувати весілля, та і невістка йому до вподоби, але спокійне свято не в традиціях Середюків. Нас знову чекає Скажене весілля!

Невгамовних Середюків знову втілять актори Назар Задніпровський, Леся Самаєва, Поліна Василина та Джиммі Воха-Воха, а в образах їхніх веселих сусідів на екрани повернуться Олександр Кобзар, Віра Кобзар, Інна Приходько і Арам Арзуманян.

Ролі дорослого Захара та його нареченої Ради зіграють актори В'ячеслав Хостікоєв і Катерина Файн, яких ви також знайдете на закулісних фото.

Разом з акторами, режисером та знімальною групою на зйомки прибув і Юрій Горбунов, який виступає продюсером даної франшизи.

Дати прем'єри у комедії «Божевільне весілля 3» поки немає. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися першими, коли вона вийде на великі екрани.

1587 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: