Наталі Дормер стає Супергьорл на новому фан-арті всесвіту «Людина зі сталі»

6 серпня 2020,  15:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Колись давно студія Warner Bros. думала над тим, щоб зняти сольний екшен про пригоди Супергьорл, кузини Супермена, і, можливо, новий фан-арт з цією прекрасною парочкою нарешті надихне їх на здійснення даного задуму.

Діджитал-художник Yadvender Singh Rana вирішив показати нам, як би в образі Дівчини зі сталі Кари Зор-Ел виглядала б зірка хітового фентезійного серіалу «Гра престолів» Наталі Дормер.

На його арті Супергьорл летить поруч зі своїм двоюрідним братом Суперменом у втіленні Генрі Кавілла в класичному синьо-червоному костюмі з коміксів з короткою спідницею, червоними чоботами до колін та з довгим червоним плащем, що розвивається за її плечима.

Поки складно сказати, чи повернуться Warner Bros. до ідеї зняти фільм про пригоди цієї знаменитої супергероїні, яка в останні роки рятує Землю від іншопланетян і земних лиходіїв в серіалі від каналу The CW «Супергьорл», де головну роль грає актриса Мелісса Бенойст.

Але ми не втрачаємо надії, адже вже довгий час ходять чутки про те, що Кавілл збирається повернутися на великі екрани в образі Супермена, і разом з цим сценаристи DCEU цілком можуть представити і його кузину. Наприклад, у супергеройському фільмі «Людина зі сталі 2»...

А що ви думаєте з цього приводу? Діліться своїми думками в коментарях.

Нещодавно Дормер можна було побачити в ролі демониці з багатьма обличчями в серіалі «Страшні казки: Місто янголів».

1355 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: