Красень Хардін на ексклюзивному українському постері фільму «Після сварки»

3 серпня 2020,  18:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо ексклюзивний постер очікуваної мелодрами «Після сварки», на якому Хардін у втіленні Хіро Файнса-Тіффіна дивиться вам прямо в душу.

Фільм «Після сварки» буде сиквелом минулорічної стрічки «Після», яка є екранізацією бестселера письменниці Анни Тодд. В ньому Тесса дає ще один шанс Хардіну. Але чи зможе він бути хорошим хлопцем і не втратити останні крихти довіри своєї коханої? Тим більше, коли вона їде в інше місто і намагається жити самостійним життям. А там у Тесси з'являються нові друзі та нові шанувальники, які не дають спокою ревнивому Хардіну.

На своєму персональному постері Хардін гіпнотизує своїми блакитними очима, а також демонструє своє татуювання на лівій руці.

Хардін обожнює татуювання, але всі ті малюнки, що прикрашають його тіло, є професійним гримом, а не справжніми татуюваннями актора. У минулому році в інтерв'ю для сайту Girlfriend Файнс-Тіффін зізнався:

У мене немає жодного татуювання! Мені подобається ця ідея, але я думаю, що я трохи боюся такого зобов'язання перманентно пофарбувати мою шкіру до кінця мого життя. Думаю, поживемо побачимо!

Тепер з нетерпінням чекаємо на постер з Тессою, яку грає Джозефіна Ленгфорд.

Також в мелодрамі режисера Роджера Камбла з'являться Ділан Спроус, Луїза Ломбард, Кендіс Кінг, Інанна Саркіс, Чарлі Вебер і Сельма Блер.

В український прокат фільм «Після сварки» вийде рівно за місяць, 3 вересня.

3697 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: