Бред Пітт номінований на «Еммі» за свій карантинний скетч для SNL

3 серпня 2020,  17:45 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на всі негаразди, 2020 рік продовжує бути прихильним до Бреда Пітта. На початку року він отримав свій довгоочікуваний акторський «Оскар», а тепер може отримати ще й премію «Еммі» за свій скетч для комедійного шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі».

Щоб підтримати увесь світ під час світової пандемії коронавірусу й паніки, яку викликає масова дезінформація людей в соцмережах, Пітт знявся у квітні в комедійному скетчі, де зіграв «американський голос розуму», доктора Ентоні Фаучі.

У своєму скетчі лауреат премії «Оскар» тонко висміяв божевільні теорії президента Дональда Трампа щодо лікування COVID-19, чим тут же підкорив глядачів, які вже подивилися цей скетч майже 14 мільйонів разів. І це тільки на Youtube.

Раніше Пітт був номінований на «Еммі» за свою появу в хітовому ситкомі «Друзі» і за продюсування телефільму «Соловей», а також отримав продюсерське «Еммі» за драматичну телестрічку «Звичайне серце».

У минулому році ви могли бачити Пітта в кінотеатрах у фільмі Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді» та науково-фантастичній драмі «До зірок».

1730 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: