Студія Pixar поділилася новим чарівним постером мультфільму «Душа»

3 серпня 2020,  16:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий японський постер очікуваного мультфільму «Душа» від провідних кіностудій Disney і Pixar показує два світи наш і потойбічний. І чарівного кота.

Події філософської анімаційної стрічки «Душа» покажуть історію шкільного вчителя музики на ім'я Джо Гарднер. Все своє життя Джо мріяв стати справжнім музикантом і грати на сцені, але в день свого першого виступу з Джо трапляється нещасний випадок, і його душа потрапляє в інший світ, де все душі готуються до відправки в нові тіла. Там Джо належить зрозуміти, що значить мати душу і як важливо цінувати свій час на землі.

Голосом головного героя тут виступає лауреат премії «Оскар» Джеймі Фокс, який на початку року зіграв у драмі «Судити по совісті».

Прем'єра мультфільму «Душа» повинна була відбутися ще у червні, але через світову пандемію коронавірусу COVID-19 була перенесена на 19 листопада.

Тим часом ви можете подивитися в кінотеатрах України нове піксарівське фентезі для всієї родини під назвою «Уперед», головних героїв якого озвучили зірки франшизи «Месники» Том Голланд і Кріс Претт.

806 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: