Прем'єра екшену «Нові мутанти» перенесена на початок осені

31 липня 2020,  21:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Коронавірус продовжує змінювати графік кінопрем'єр цього літа. Останньою зміною став переїзд прем'єри багатостраждального супергеройського фільму Джоша Буна «Нові мутанти» на 3 вересня.

Спін-офф культової франшизи «Люди Ікс», основою якого є серія коміксів Marvel, відправить глядачів в ізольовану лікарню, куди поміщають групу юних мутантів — Ільяну Распутіну/Меджік, Рані Сінклер/Вулфсбейн, Роберто да Косту/Санспот, Дані Мунстар/Міраж та Сема Гатрі/Гарматне ядро — для психологічного моніторингу. Коли в лікарні починають відбуватися дивні речі, їхні здібності та їхня дружба пройдуть серйозне випробування, поки вони будуть боротися за те, щоб вибратися звідти живими.

Ролі юних мутантів виконують актори Аня Тейлор-Джой, Мейсі Вільямс, Генрі Зага, Блю Гант і Чарлі Гітон. Також компанію їм в кадрі складе Алісі Брага, яка втілить доктора Сесилію Рейєс.

Офіційна причина переїзду дати прем'єри «Нових мутантів» на тиждень вперед не розкривається, але це рішення могло бути прийнято в зв'язку з тим, що 26 серпня на екрани виходить науково-фантастичний епік Крістофера Нолана «Тенет», щоб уникнути з ним конкуренції в прокаті.

Також 3 вересня очікується прем'єра екшен-трилера «Чесний злодій» з Ліамом Нісоном, Джаєм Кортні і Кейт Волш.

1036 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: