«Хімічні серця»: Лілі Рейнхарт і Остін Абрамс в трейлері драми про дорослішання від Amazon

31 липня 2020,  18:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Prime Video від Amazon представила на цьому тижні зворушливий трейлер своєї нової драми «Хімічні серця», головну роль в якій виконує зірка серіалу «Рівердейл» Лілі Рейнхарт.

Фільм «Хімічні серця» є екранізацією роману письменниці Крістал Сазерленд, який описує подорож до самопізнання, що охоплює гострі відчуття, розчарування і розгубленість підліткового віку.

Головними героями цієї історії про дорослішання виступають безнадійний романтик Генрі і нова дівчина в його школі Грейс із загадковим минулим. Генрі ніколи ще не закохувався і сподівається зустріти кохання на все життя. І зустріч з Грейс в перший день випускного навчального року змінює його світ. Коли Грейс та Генрі доручають стати співредакторами шкільної газети, хлопця тягне до загадкової дівчини. Він дізнається гіркий секрет, який змінив її життя, і розуміє, що закохується в неї. Принаймні в ту людину, якою її вважає.

Рейнхарт виконує роль Грейс, а роль Генрі грає Остін Абрамс, якого ви можете знати завдяки ще одному хітовому серіалу про підлітків «Ейфорія».

Адаптацією роману Сазерленд займається режисер і сценарист Річард Танн.

Онлайн-прем'єра стрічки «Хімічні серця» відбудеться 21 серпня.

1620 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...