Зак Ефрон відправляється в Ісландію в новому фрагменті документального серіалу від Netflix

29 липня 2020,  20:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент документального міні-серіалу від Netflix «Ближче до Землі з Заком Ефроном» показує Зака ​​Ефрона в Ісландії, де він опиняється на кордоні двох масштабних літосферних плит.

В цьому 8-серійному проекті Ефрон подорожує різними куточками нашої планети, щоб знайти нові рішення глобальних проблем, пов'язаних з їжею, водою та енергією, які необхідні людям для забезпечення життєдіяльності.

Події 1 серії розвиваються в Ісландії, де актор та його колега у подорожах Дарін Оліен, який є експерт зі здорового способу життя, опиняяються поряд з мостом над ущелиною. Цей міст з'єднує дві гігантські літосферні плити: Північно-Американську плиту та Євразійську плиту.

Ці дві плити постійно віддаляються одна від одної зі швидкістю 2 сантиметра на рік. Зараз це може здаватися чимось незначним, але за мільйони років Ісландія розділиться на два острови, які будуть досить далеко один від одного. І цей постійний рух літосферних плит, звичайно, викликає зміни клімату, до яких нам вже потрібно адаптуватися.

У наступних серіях Ефрон відвідує Францію, Коста-Ріку, Сардинію (Італія), Ліму (Перу), Пуерто-Ріко, Лондон (Велика Британія) та Ікітос (Перу).

Прем'єра серіалу «Ближче до Землі з Заком Ефроном» відбулася 10 липня, так що ви вже можете подивитися його 1 сезон на Netflix.

1523 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: