Хто мало не загинув у фіналі 2 сезону серіалу «Мертвий для мене»?

27 липня 2020,  21:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix вже продовжив свою хітову драмеді «Мертвий для мене» на 3 сезон, а ми все ще не можемо відійти від того шокуючого фіналу, яким сценаристи вирішили завершити його 2 сезон.

Обережно, далі йдуть СПОЙЛЕРИ про фінал 2 сезону «Мертвий для мене».

Фінальна серія 2 сезону була наповнена шокуючими моментами, як те, що Джен (Крістіна Епплгейт), яку з'їдало почуття провини, зізналася детективу Перез (Діана-Марія Ріва) в тому, що вона вбила Стіва (Джеймс Марсден). Вони вирушили до лісу, де Джен поховала Стіва разом з Джуді (Лінда Карделліні), але вона так і не змогла знайти те саме місце, де вони його закопали. А з огляду на нові докази по справі Стіва з відмивання грошей, його зв'язки з грецькою мафією та його історію жорстокого ставлення до жінок, детектив Перез вирішила відпустити Джен, вважаючи її дії самозахистом.

Тим часом Джуді нарешті отримала ті гроші, що сховала в своїх картинах, і вирішила купити сину Джен Чарлі (Сем МакКарті) його довгоочікувану першу машину, і коли вони з Джен вже їхали в цій машині додому, на жінок чекав приємний сюрприз на тому небезпечному повороті в їхньому районі нарешті поставили знак стоп, за який збирала підписи Джен.

Ось тільки радість Джен і Джуді тривала недовго в них одразу врізалася машина. І за кермом тієї машини був п'яний Бен (теж Джеймс Марсден), який напився після того, як йому повідомила поліція про те, що в лісі знайшли тіло його брата-близнюка Стіва.

Усі троє пережили аварію, хоча найбільше дісталося Джен, так що невідомо, чи зможе вона видужати від тих серйозних травм. І, прийшовши до тями, закривавлений Бен швидко зник з місця аварії. Як одного разу Стів змусив зробити Джуді.

Так що ці брати-близнюки виявилися набагато більш схожими один на одного за характером, ніж ми всі припускали раніше.

3 сезон стане для серіалу «Мертвий для мене» фінальним, і поки невідомо, коли платформа Netflix збирається його зняти і випустити на екрани.

1472 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: