Прем'єра фільму «Агент Єва» з Джессікою Честейн відбудеться у серпні

27 липня 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Уже наступного місяця актриса Джессіка Честейн повернеться на великі екрани в своєму новому екшен-трилері «Агент Єва», українська прем'єра якого переїхала з 6 серпня на 13 серпня.

У фільмі «Агент Єва» Честейн втілює розумну, красиву і дуже небезпечну найману вбивцю на ім'я Єва. Переміщаючись по світу немов тінь, агент Єва виконує найскладніші завдання свого керівництва. Раптово, коли чергова спецоперація йде не за планом, і Єва вирішує вийти з гри, один з босів секретної служби відкриває на неї полювання.

Нижче ви знайдете новий постер трилера з Честейн у центрі. А навколо неї зображені герої у втіленні Коліна Фаррелла, Джона Малковича і Коммона.

Фаррелл втілює боса Єви, який вирішує її прибрати і готовий на все, щоб це здійснити. Малкович грає її зв'язкового, який має до Єви батьківські почуття, тому не дозволить Фарреллу так просто вивести Єву із гри. А Коммону дісталася роль колишнього коханого Єви, до якого вона звертається по допомогу, коли на неї відкривають полювання.

Режисером цієї напруженої історії про найманих убивць виступає Тейт Тейлор, у якого Честейн знялася в оскароносній драмі «Прислуга».

У минулому році актрису можна було побачити в кінотеатрах в супергеройському екшені «Люди Ікс: Темний фенікс» та горорі «Воно 2».

1921 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: