«Аватар 2» тепер вийде в 2022 році, дати прем'єр інших сиквелів також перенесені

25 липня 2020,  22:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Оскароносний режисер Джеймс Кемерон повідомив терплячим прихильникам його науково-фантастичного епіка «Аватар» сумну новину про те, що прем'єра його сиквела знову переїхала на цілий рік вперед.

Дивлячись на закулісні фотографії «Аватара 2», якими останнім часом ділилася його знімальна команда, здавалося, що до його прем'єри вже рукою подати, але тепер доведеться чекати аж до 15 грудня 2022 року, як повідомляє студія Disney, яка отримала франшизу Кемерона в комплекті з компанією 20th Century Studios.

З цього приводу Кемерон поділився заявою, в якій він розповів, що його команда все ще не може працювати над сиквелами в повному обсязі через світову пандемію COVID-19:

Як багато хто з вас знає, через COVID-19 ми були змушені довго чекати на початок зйомок, які зараз відбуваються в Новій Зеландії. Але багато хто з вас, швидше за все, не знає, що пандемія все ще не дає нам відновити роботу зі спецефектами на студії в Лос-Анджелесі. А ця робота так само важлива для фільмів, як і зйомки з акторами.

А також режисер сердечно подякував шанувальників франшизи за їхню підтримку:

Найбільше я вдячний вам, нашим шанувальникам, за вашу підтримку протягом цих років, і я обіцяю, що те, що ми принесемо в кінотеатри, виправдає ваші очікування.

Разом з прем'єрою «Аватара 2» були перенесені на рік уперед й прем'єри наступних фільмів цієї серії «Аватар 3» (на 19 грудня 2024 року), «Аватар 4» (на 17 грудня 2026 року) і «Аватар 5» (на 21 грудня 2028 року).

2101 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: