Магія повертається: дивимося трейлер 2 сезону серіалу «Темні початки» з Comic-Con

24 липня 2020,  00:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відмінна новина для всіх шанувальників хітового серіалу «Темні початки»! Трейлер його 2 сезону з віртуальної конвенції San Diego Comic-Con повідомив, що прем'єра нових серій відбудеться вже цієї осені.

Фентезійний серіал від каналу HBO є адаптацією знаменитої трилогії письменника Філіпа Пулмана. У його 1 сезоні відважна дівчинка Ліра (Дафні Кін) вирушила на пошуки викраденого друга, в ході яких розкрила жахливу змову про викрадення дітей. Її цікавість відправляє дівчинку в захоплюючий квест, що допоможе їй зрозуміти загадковий феномен під назвою Пил.

Подорожуючи різними світами, включаючи свій власний, Ліра зустрічає цілеспрямованого та хороброго хлопчика Вілла (Амір Вілсон). Разом вони стикаються з фантастичними істотами і відкривають небезпечні секрети, а в їхніх руках опиняється доля всіх живих та мертвих.

Разом з Лірою і Віллом в трейлері нових серій, де на них чекають нові дивовижні пригоди, з'являються мати Ліри Маріса Колтер (Рут Вілсон), аеронавт Лі Скорсбі (Лін-Мануель Міранда) та полковник Джон Паррі (Ендрю Скотт), який є батьком Вілла.

Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися дату прем'єри 2 сезону першими.

1136 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: