Режисера фантастики «Творець» надихнула на цей фільм несправність його комп'ютерів

17 липня 2020,  21:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора, 16 липня, в український прокат вийшов науково-фантастичний трилер «Творець», про історію створення якого розповів в новому інтерв'ю його режисер і сценарист Гевін Ротері.

Спілкуючись з сайтом Daily Dead з приводу виходу на екрани своєї наукової фантастики Ротері повідав, що працював над цією ідеєю майже десять років:

Це все сталося під час важких вихідних, які були у мене в 2011 році. Я проводив вихідні, прибираючи в своїй квартирі, оскільки обидва моїх комп'ютера померли одночасно. Коли ти працюєш на фрілансі, твій комп'ютер це одна з найголовніших речей у твоєму житті, тому це був поганий день. Це також була серйозна невдача, у мене полетіли жорсткі диски. Я так і не дізнався, що стало причиною цих проблем, але в результаті зміг відновити більшу частину моїх даних в професійному комп'ютерному сервісі. Але це зіпсувало мої вихідні, і я повинен був час, що залишився в неділю, прибирати квартиру в поганому настрої.

Але ця невдача стала початком нового проекту, розповідає режисер:

Мене підвели комп'ютери, і я думав про те, чому мої комп'ютери раптом захотіли себе вбити. Тоді я подумав про вченого, який створює людський еквівалент штучного інтелекту, і як тільки він стає живим, він хоче померти. Це було зародком ідеї, яка в підсумку стала «Творцем». Історія вигадувалася досить швидко, я все розписав буквально за пару місяців. Але решта подорожі фільму на екран зайняла наступні дев'ять років.

У фантастиці Ротері знялися Тео Джеймс, Стейсі Мартін і Тобі Джонс.

Квитки на фільм «Творець» ви знайдете в нашій афіші.

1508 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: