З'явився трейлер 3 сезону серіалу «Дощ»

17 липня 2020,  17:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix представив трейлер фінального сезону науково-фантастичного серіалу «Дощ», який вийде 6 серпня.

Події серіалу розвиваються в постапокаліптичному світі недалекого майбутнього, де смертельний вірус, який розніс дощ, знищив практично всіх жителів Скандинавії. Його головними героями виступають брат і сестра з Данії Расмус та Сімоне Андерсени, які врятувалися від дощу, діставшись до бункера. Вибравшись на свободу, вони вирушили на пошуки залишків цивілізації. Так починається їхня боротьба за виживання в новому світі.

В образах Расмуса та Сімоне на екрани повертаються актори Лукас Тоннесен і Альба Аугуст, і, згідно з офіційним синопсисом, в 3 сезоні серіалу «один з них хоче врятувати світ, а інший хоче створити новий».

З трейлера ясно, що Сімоне збирається його рятувати, а ось Расмус з командою однодумців, які володіють останніми технологіями, приймається за експерименти над тими, хто вижив. І в результаті постер задає страшне питання:

Чи зможуть вони пережити одне одного?

Разом з цим синопсис повідомляє, що «вірус можна зупинити, але за це доведеться заплатити високу ціну». Невже нам натякають на смерть когось із головних героїв? Дізнаємося вже скоро.

937 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: