Люк Еванс та Мелісса МакКарті приєдналися до касту серіалу «Дев'ять ідеальних незнайомців» з Ніколь Кідман

17 липня 2020,  21:00 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Екранізація роману «Дев'ять ідеальних незнайомців», який написала автор бестселера «Велика маленька брехня» Ліян Моріарті, продовжує розширювати свій каст, куди нещодавно увійшли актори Люк Еванс, Самара Вівінг та Мелісса МакКарті.

Драматичний міні-серіал «Дев'ять ідеальних незнайомців», заснований на однойменній книзі Моріарті, буде слідувати за дев'ятьма австралійцями з різними історіями, чиї життя перетинаються під час дорогої 10-денної програми «Повна трансформація розуму і тіла», що зібрала людей на тихому курорті під назвою «Будинок спокою».

Цим курортом управляє загадкова російська жінка на ім'я Маша, яку зіграє зірка серіалу «Велика маленька брехня» Ніколь Кідман.

Еванс втілить адвоката з розлучень Ларса, який є геєм; МакКарті виконає роль письменниці Френсіс; а Вівінг стане Джессікою, переможницею лотереї, яка одержима пластичними операціями.

Над адаптацією роману Моріарті працює сценарист Девід Е. Келлі, який отримав премію «Еммі» за «Велику маленьку брехня».

Зйомки серіалу «Дев'ять ідеальних незнайомців» повинні розпочатися у серпні в Австралії, так що його прем'єру варто очікувати не раніше 2021 року.

Тим часом в цьому році Кідман можна буде побачити в новому драматичному міні-серіалі під назвою «Відіграти назад», який вийде на каналі HBO.

1670 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: