«Проклята»: Кетрін Ленгфорд розповідає про свій новий «фантастичний та епічний» серіал від Netflix

16 липня 2020,  15:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нове відео фентезійного серіалу від Netflix «Проклята» відправляє нас за його лаштунки разом з виконавицею головної ролі Кетрін Ленгфорд, яка ділиться з глядачем причинами, чому його варто подивитися.

У багатосерійному фентезі «Проклята» Ленгфорд втілює відважну героїню на ім'я Німуе, яка добуває легендарний меч Екскалібур і опиняється в центрі війни людей та чарівників.

У фічуретці актриса так описує свій новий серіал:

«Проклята» — це фантастичний та епічний вигаданий твір з нотками історії, який ґрунтується на легенді короля Артура. Його події розвиваються навколо героїні, яка потім стане Леді озера. Це історія, про яку, як ми вважаємо, ми так багато знаємо, але ви ще не бачили її з точки зору [Німуе].

Ленгфорд розповідає, що події серіалу «починаються серед фей, так називають людей, яких вигнали з суспільства через те, що вони володіють різними здібностями, пов'язаними з природою».

Німуе також є чарівницею, але спочатку вважає, що її здібності — це не дар, а прокляття. Звідси й походить назва її історії.

Вдалося Ленгфорд вас зацікавити? Якщо так, то у нас для вас відмінна новина — прем'єра серіалу «Проклята» відбудеться вже завтра, 17 липня.

1238 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: