Гейлі Етвелл прийшла в неймовірну форму для зйомок у фільмі «Місія неможлива 7»

16 липня 2020,  14:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гейлі Етвелл поділилася в соцмережах фотографією своєї оголеної і дуже накачаної спини, показавши, що під час карантину вона невпинно пітніла на тренажерах, щоб прийти у відмінну форму для зйомок екшену «Місія неможлива 7» з Томом Крузом.

Етвелл вже демонструвала свої бойові навички в супергеройському бойовику «Перший месник» та серіалі «Агент Картер», але фільм «Місія неможлива 7» виводить акторку на абсолютно новий рівень у світі жанру екшен.

Минулого тижня 38-річна британська актриса опублікувала в Instagram фотографію своєї накачаної спини з підписом:

Хребет #missionimpossiblemovie

Сайт Screen Rant повідомляє, що команда екшену на чолі з режисером Крістофером МакКворрі вже отримала спеціальний дозвіл від властей Великої Британії, що скасовує двотижневий карантин для акторів та знімальної групи після їхнього прибуття до країни, щоб зйомки стартували набагато швидше. Імовірно у серпні/вересні. Але поки важко сказати напевно, з огляду на ситуацію з коронавірусом в США та Великій Британії.

Тим часом Етвелл продовжує тренуватись, щоб не втратити форму, коли її нарешті покличуть на знімальний майданчик.

У зв'язку із затримкою зйомок прем'єра фільму«Місія неможлива 7» переїхала на 18 листопада 2021 року. Після команда Ітана Ганта повернеться на великі екрани в екшені «Місія неможлива 8», чия прем'єра очікується 3 листопада 2022 року.

2065 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: