Річард Медден стає Ікарісом на космічному фан-арті екшену «Вічні»

16 липня 2020,  14:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фантастичний фан-арт супергеройського фільму «Вічні» представляє зірку серіалу «Гра престолів» Річарда Меддена в образі могутнього Ікаріса.

Екшен «Вічні» представить світові нову команду могутніх супергероїв з коміксів Marvel, які є безсмертними істотами, що тисячоліттями жили на Землі та створювали її історію і цивілізації. І Ікаріс буде його головним героєм.

У коміксах Ікаріс володіє суперсилою, супершвидкістю, швидко регенерує, вміє літати, телепортуватися, а також може за допомогою сили розуму керувати паранормальними явищами і маніпулювати космічною енергією.

На фан-арті від бразильського художника з ніком Diiego designer Ікаріс у втіленні Меддена позує на тлі яскравого космосу в синьому костюмі з червоними деталями, як у коміксах, а його очі і руки світяться космічною енергією.

Тут ми бачимо досить вдалу адаптацію класичного костюма з коміксів для великого екрану, але, як показує перший і поки єдиний концепт-арт з героями «Вічних», команда Marvel Studios вирішила позбавити Ікаріса тих круглих червоних дисків на костюмі, одягнувши його в синьо-коричневі тони.

Прем'єра фільму «Вічні», який зняла Хлоя Чжао, повинна була відбутися цієї осені, але через коронавірус вона переїхала на 11 лютого 2021 року.

1539 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: