З'явився український трейлер комедії «Білл і Тед» з Кіану Рівзом

13 липня 2020,  17:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові до безбашенної пригоди з Кіану Рівзом? Науково-фантастична комедія «Білл і Тед» отримала український трейлер, який підтверджує, що цього літа її можна буде подивитися на великих екранах.

Новий фільм режисера Діна Парізо буде продовженням культових комедій «Неймовірні пригоди Білла і Теда» і «Нові пригоди Білла і Теда», чиї події розвиваються 25 років по тому.

У ньому Кіану Рівз і Алекс Вінтер повертаються в образах невдах Білла і Теда, двох найкращих друзів, які повинні були стати музикантами і за допомогою рок-н-ролу врятувати всесвіт від загибелі. Час минув, а вони так і не написали свій великий хіт. Крім того, їхні шлюби розвалюються, а їхні дочки злі на них. Згадавши про своє призначення, Білл і Тед здійснюють подорож у часі заради пісні, яка збереже людство, і щоб розібратися у власному житті.

Ролі дочок цих нерозлучних друзів, що мандрують у часі, виконують Самара Вівінг та Брігіта Ланді-Пейн. Їх звати Тея і Біллі.

Дата української прем'єри фільму «Білл і Тед» поки не повідомляється. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

1087 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: