Супергерої, кінець світу та вбивство Кеннеді в трейлері 2 сезону серіалу «Академія Амбрелла»

8 липня 2020,  20:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Та ж дивна сімейка. Нові дивні проблеми. Щойно вийшов трейлер 2 сезону супергеройського серіалу «Академія Амбрелла», який показує, як сімейка Гаргрівз відправляється в 1963 рік, де на них знову чекає кінець світу.

В 1 сезоні адаптації коміксів, авторами якого є Джерард Вей і Габріель Ба, наші герої вже зупинили один апокаліпсис, але апокаліпсис так просто від них не відстане. Опинившись в Далласі 1963 року, Ваня (Еллен Пейдж), Лютер (Том Гоппер), Клаус (Роберт Шіен), Еллісон (Еммі Ревер-Лемпман), Дієго (Девід Кастанеда), Номер 5 (Ейдан Галлахер) і Бен (Джастін Х. Мін) стикаються там з новими проблемами, головною з яких є те, що в понеділок відбудеться новий кінець світу. І вони знову повинні йому запобігти.

Також трейлер згадує вбивство президента Джона Ф. Кеннеді, яке відбулося, вірніше, має відбутися 22 листопада 1963 року, і представляє нову героїню на ім'я Ліла (Ріту Ерійа). Вона є «хамелеоном» з дивним почуттям гумору, яка може бути блискучою або божевільною в залежності від того, що потрібно для місії.

До речі, саундтреком для трейлера став новий сингл Джерарда Вея, фронтмена групи My Chemical Romance, який називається «Here Comes the End» («Гряде кінець»).

Серіал «Академія Амбрелла» повертається з новими серіями 31 липня.

1699 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: