Трейлер українського фільму «Східняк» з Богданом Бенюком повідомляє його дату прем'єри

7 липня 2020,  17:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний трейлер українського фільму «Східняк», який буде «комедійним роуд-муві на основі реальних історій з життя в АТО». Трейлер розкриває, що його прем'єра на великих екранах відбудеться 20 серпня.

«Східняк» є дебютним фільмом Андрія Іванюка, який заснований на особистій історії режисера, і буде справжнім бенефісом видатного українського актора Богдана Бенюка.

Його персонаж з позивним «Борода» невгамовний оптиміст, який здатний вирішити будь-яке питання. Ось і на цей раз він перший, коли треба відправитися в штаб, щоб «вибити» необхідне для забезпечення свого підрозділу. У напарники «Борода» бере з собою молодого новачка, якого звуть «Режисер». Разом їм доведеться їхати через блокпости, прифронтові міста і села, зустрічатися з військовими і цивільними, а також потрапляти в різні халепи смішні і не дуже.

Роль «Режисера» виконує актор Анатолій Максим'юк.

Тим часом ви можете подивитися в кінотеатрах українські стрічки «Захар Беркут», «Сторожова застава», «Черкаси», «Скажене весілля», «Скажене весілля 2», «Побачення у Вегасі» та «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила».

1271 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: