Капітан Джек Гаркнесс повернеться в святковому спецвипуску серіалу «Доктор Хто»

6 липня 2020,  18:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сумували за капітаном Джеком? Знаменитий мандрівник у часі нарешті познайомиться з Тринадцятим Доктором в майбутньому святковому спецвипуску науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто».

Капітан Джек Гаркнесс (Джон Барроумен) дебютував в серіалі у 2005 році в серії «Порожня дитина», де познайомився з Дев'ятим Доктором (Крістофер Екклстон) і його супутницею Роуз Тайлер (Біллі Пайпер) та став їхнім компаньйоном в подорожах у часі, а після неодноразово брав участь в пригодах Десятого Доктора (Девід Теннант).

У 12 сезоні Джек порадував шанувальників серіалу своєю епічною появою в серії «Втікач джудунів», де через Грема (Бредлі Волш), Яс (Мандіп Гілл) і Раяна (Тосін Коул) передав Доктору (Джоді Віттакер) важливе послання, пов'язане з Одинокою кіберлюдиною, оскільки йому так і не вдалося вийти безпосередньо на Доктора.

Так що в майбутній святковій серії, яка отримала назву «Революція далеків», капітан Джек нарешті зустрінеться з Тринадцятим Доктором. Цікаво, як вона відреагує на його вітальний поцілунок...

Режисером спецвипуску буде Лі Гейвен Джонс, який зняв серії 12 сезону «Спайфолл: Частина 1», «Спайфолл: Частина 2» та «Сирота-55». Його прем'єра очікується на Різдво чи на Новий рік (цього поки не знає навіть шоураннер Кріс Чібнелл).

1547 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: