Вийшов український трейлер фільму «Рейв» від продюсера Стівена Содерберга

6 липня 2020,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер культових стрічок «Секс, брехня і відео» і «Трафік» Стівен Содерберг представляє молодіжну комедію «Рейв», що розповість про двох шотландців-бунтарів, які дуже люблять музику і свободу.

Середина 90-х. Джон і Спаннер нерозлучні друзі, що живуть у провінційному шотландському містечку. Епідемія рейву і божевільних наркотичних вечірок, яка шириться Британією, у їхньому місті відчувається лише слабким відлунням. Справжній біт можна зловити хіба що на підпільних радіостанціях, а вирушити у захоплюючий наркотичний тріп можна лише на закритих рейвах, які британська влада оголосила поза законом.

Вже скоро доля розведе їх по різних містах, але перед цим вони вирушать на таємну вечірку, де вперше спробують наркотики, познайомляться з дівчатами, втраплять у халепу з місцевими бандитами, а закінчиться усе масштабним поліцейським рейдом. Але не дивлячись ні на що, це буде найкрутіша ніч їхнього життя.

Ролі цих найкращих друзів виконують Крістіан Ортега і Лорн МакДональд, а також разом з ними у фільмі режисера Браяна Велша з'являться актори Лора Фрейзер, Браян Фергюсон, Росс Манн та Емі Менсон.

Українська прем'єра комедії «Рейв» очікується 6 серпня.

1271 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...