Кріс Еванс не зміг витягнути з Пола Радда деталі про фільм «Людина-мураха 3»

26 червня 2020,  21:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Кріс Еванс, відомий завдяки ролі Капітана Америка, взяв інтерв'ю у свого колеги по фільмах Marvel Пола Радда і, звичайно ж, спробував вивідати у нього хоч якісь деталі про супергеройський екшен «Людина-мураха 3».

Вчора Еванс і Радд зустрілися з допомогою відеозв'язку в рамках серії інтерв'ю для журналу Variety, де актори самі ставлять одне одному запитання, і Еванспоцікавився у колеги, чи може він поділитися якимись новинами з приводу свого третього сольника. Наприклад, коли почнуться його зйомки.

На що Радд відповів зі справжньою майстерністю бувалого актора MCU:

В цьому і полягає ідея, [зняти третю «Людину-мураху»]. Я не знаю, що я повинен говорити і чого я не повинен говорити. Але з цим карантином, хто взагалі щось знає? Я нічого не можу розповісти, Кріс. Ти знаєш правила.

Відомо, що в третьому фільмі про пригоди Людини-мурахи, який дебютував на великому екрані в 2015 році, повернеться його напарниця Оса у втіленні Еванджелін Ліллі, а також Майкл Дуглас, але на цьому наші знання закінчуються.

У минулому році Еванс і Радд разом подорожували в часі і билися пліч-о-пліч з армією Таноса в епічному блокбастері «Месники: Завершення», де Еванс попрощався з роллю Стівена Роджерса.

Прем'єра екшену «Людина-мураха 3» очікується в 2022 році.

1884 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: