Прибув трейлер мультфільму «Супермен: Людина завтрашнього дня» з Дарреном Кріссом

24 червня 2020,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні в мережі з'явився офіційний трейлер супергеройського мультфільму Кріса Палмера «Супермен: Людина завтрашнього дня», який ґрунтується на коміксах DC і покаже пригоди молодого Супермена.

Деталі сюжету тримаються в секреті, але трейлер розкриває, що мультфільм розповість історію становлення криптонця Кал-Ела, який вирішує використовувати свої надздібності, щоб стати найвеличнішим захисником Землі.

Йому належить битися з суперлиходіями Лобо і Паразитом, а також трейлер показує його знайомство з Лоїс Лейн, Лексом Лютером та Марсіанським мисливцем.

Голосом Супермена на цей раз стане Даррен Крісс, відомий завдяки серіалам «Лузери», «Американська історія злочинів» і «Голлівуд».

Журналістку Лоїс Лейн озвучить Александра Даддаріо, а Лекса Лютора Закарі Квінто. Також компанію їм складе зірка серіалу «Агенти Щ.И.Т.» Бретт Далтон. Він позичить свій голос суперлиходію Паразиту.

Прем'єра мультфільму «Супермен: Людина завтрашнього дня», чий тизер-постер показує футуристичний мегаполіс, очікується пізніше в 2020 році. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися його дату прем'єри першими.

1702 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: