«Старгьорл»: Пет дізнається про плани Кортні щодо Товариства Справедливості у фрагменті 6 серії

23 червня 2020,  22:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився ексклюзивним фрагментом 6 серії супергеройського серіалу «Старгьорл», в якому на Кортні чекає серйозна розмова з Петом з приводу її планів по відродженню Товариства Справедливості.

Вирішивши, що Товариство Несправедливості може перемогти тільки нове Товариство Справедливості, Кортні (Брек Бессінджер) «позичила» у штаб-квартирі супергероїв минулого деякі з їхніх гаджетів та артефактів, які наділяли їх різними суперздібностями для боротьби зі злом.

У фрагменті 6 серії, коли наша супергероїня намагається пізно вночі тихо пробратися до своєї кімнати через вікно, щоб її батьки не знали, що вона кудись виходила, на неї чекає «сюрприз» в особі Пета (Люк Вілсон), який розкрив її план щодо Товариства Справедливості і виступає проти, оскільки це дуже небезпечно.

Серед різних артефактів, які Пет знайшов в речах Кортні, виявився і зелений ліхтар супергероя Зеленого ліхтаря, який присутній в серіалі не просто так. В недавньому інтерв'ю творець серіалу Джефф Джонс сказав, що зелений ліхтар та інші супергеройські предмети, що з'являються в кадрі, це не «пасхалки», а «дороги до нових історій».

Прем'єра 6 серії «Старгьорл», яка отримала назву «The Justice Society» («Товариство Справедливості»), відбудеться 24 червня за українським часом.

1421 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: