Кріс Еванс стає Людиною-павуком на новому фан-арті від Bosslogic

23 червня 2020,  18:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому інтерв'ю актор Кріс Еванс зізнався, що Людина-павук був його героєм дитинства і що він би із задоволенням зіграв його на великому екрані, і художник Bosslogic тут же виконав його мрію на своєму новому фан-арті.

Еванс зіграв за свою кар'єру двох супергероїв з коміксів Marvel Капітана Америка у франшизі «Месники» і Людину-факела в дилогії «Фантастична четвірка», але роллю його мрії завжди була роль Пітера Паркера/Людини-павука, якого в MCU втілює Том Голланд.

Актор розповів про це в інтерв'ю для SCMP:

Я люблю Капітана Америка, але моїм героєм дитинства був Людина-павук. Я б із задоволенням знімався в сценах, де б повзав по стінах будівель і стрибав би з одного будинку на інший. Але я б ненавидів носити маску Людини-павука. У мене сильна клаустрофобія, тому я сумніваюся, що зміг би носити той цілісний костюм з маскою протягом багатьох годин на зйомках. Мені більше подобається мій костюм Капітана Америка, який, вважаю, виглядає набагато крутіше!

На честь цього визнання знаменитий діджитал-художник Bosslogic поділився в Instagram фан-артом з Евансом в костюмі Людини-павука (але без маски), а для опису обрав відому цитату нинішнього Людини-павука зі смайликом:

«Просто дитина з Квінсу».

Як вам Еванс в образі Людини-павука? Діліться враженнями в коментарях.

У минулому році актор попрощався з роллю Капітана Америка, відправившись назад у часі в фіналі супергеройського блокбастера «Месники: Завершення», щоб прожити звичайне життя разом з Пеггі Картер.

2277 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: