Джерард Батлер зіграє агента ЦРУ в бойовику «Кандагар»

22 червня 2020,  17:55 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільмів «300 спартанців» і «Законослухняний громадянин» Джерард Батлер підписався на головну роль в екшен-трилері «Кандагар».

Сайт Variety повідомляє, що у фільмі «Кандагар» Батлер втілить Тома Гарріса, агента ЦРУ, який працює під прикриттям на Середньому Сході. Небезпечний витік інформації розкриває його засекречену місію і його особистість. Застрягши у серці ворожої території, Гарріс та його перекладач повинні пробити собі шлях на свободу через пустелю до точки евакуації в Кандагарі, поки на них полюють елітні спецвійська.

Режисером наступної пригоди Батлера на великому екрані буде Рік Роман Во, з яким актор працював над фільмами «Падіння янгола» та «Гренландія».

Сценарій «Кандагара» Во написав разом з колишнім агентом розвідки США Мітчеллом ЛаФортуном, який служив в Афганістані під час витоку Сноудена.

Зйомки фільму пройдуть на справжніх локаціях на Середньому Сході. Дата прем'єра бойовика «Кандагар» поки не повідомляється.

Тим часом ви зможете побачити Батлера в українських кінотеатрах у фільмі-катастрофі «Гренландія», прем'єра якого очікується 13 серпня.

2108 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: