З'явився трейлер 2 сезону серіалу «Ханна. Ідеальна зброя»

18 червня 2020,  13:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ханна стає блондинкою і відправляється до школи для юних вбивць в трейлері 2 сезону драматичного екшен-трилера «Ханна. Ідеальна зброя», основою для якого став однойменний фільм режисера Джо Райта.

У нових серіях Ханна ризикує своєю свободою, щоб звільнити свою подругу Клару з лап програми Utrax, якою зараз керує Джон Кармайкл та його заступник Лео Гарнер. Там Ханна знаходить допомогу в особі маловірогідного союзника, свого попереднього заклятого ворога, агента ЦРУ Марісси Віглер, яка повинна захистити себе та Ханну від безжальної організації, якій вона колись довіряла. Тим часом коли Ханна глибше занурюється в загадковий світ Лук i зустрічає таких же, як вона, включаючи Сенді та Джулс, дівчина починає ставити під сумнів свою роль в ширшому контексті програми вбивць Utrax і, в кінцевому рахунку, своє місце у цьому світі.

У ролі Ханни на екрани повертається актриса Есме Крід-Майлз, а в образі Марісси в трейлері ви знову можете побачити Мірей Інос.

Новим керівником програми Utrax буде Дермот Малруні, якого ви можете знати завдяки серіалам «Американська історія жахів», «Новенька», «Безсоромні» та «Затримка в розвитку». Його заступника втілить Ентоні Велш з міні-серіалу «Суд над Крістін Кілер».

Прем'єра 2 сезону серіалу «Ханна» відбудеться 3 липня.

2006 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: