Вечірки, супергерої та демони: вийшов новий трейлер 2 сезону серіалу «Фатальний патруль»

17 червня 2020,  20:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Всього через тиждень після релізу першого трейлера 2 сезону супергеройського серіалу «Фатальний патруль» стримінговий сервіс DC Universe вирішив порадувати нас ще одним розширеним трейлером.

Якщо трейлер вам здається дуже заплутаним, то ось офіційний опис 2 сезону, який допоможе розібратися в тому, що чекає на наших героїв в майбутньому:

Кліфф Стіл/Роботмен (Брендан Фрейзер), Ларрі Трейнор/Негативна людина (Метт Бомер), Ріта Фарр/Еластична дівчина (Ейпріл Боулбі), Кей Чалліс/Божевільна Джейн (Даян Герреро) та Віктор Стоун/Кіборг (Джойван Вейд) повертаються, щоб врятувати світ. Якщо тільки знайдуть спосіб, як подорослішати... в переносному і прямому сенсах. Після перемоги над Містером Ніхто (Алан Т'юдік) зменшені члени Фатального патруля опиняються на іграшковому гоночному треку Кліффа. Тут вони починають справлятися зі своїми почуттями, викликаними зрадою доктора Найлса Колдера/Шефа (Тімоті Далтон), а також наважуються поглянути в обличчя своєму власному душевному багажу. І поки кожен член команди має пройти випробування і залишити позаду свої травматичні спогади, вони повинні об'єднатися, щоб прийняти та захистити нового члена родини — Дороті Спіннер (Ебігейл Шапіро), дочку Найлса, чиї сили поки є секретом, але в той же час реальною загрозою, що може влаштувати кінець світу.

Також в трейлері з'являється зірка фентезійного серіалу «Надприродне» Марк Шеппард і всі дізнаються, що Шефу аж 139 років.

До прем'єри нових серій серіалу «Фатальний патруль» залишився всього тиждень ця дисфункціональна супергеройська сімейка повертається на екрани 25 червня.

1644 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: